Sziasztok! A blog arra a nagy feladatra született, hogy segítségére legyen az egyetimista és persze középiskolás sorstársaknak a minél költségkímélőbb, szórakoztatobb és persze élvezetesebb iszogatásához. Várjuk a leveleiteket kitűnő receptekről,élményekről, poénokról és persze GT ben átélt alkohol jellegű szívatásokról a trek.rm@gmail.com címre.

Live


Címkék

alap (51) buek (1) buli (67) drága (4) érme (1) fordítás (22) games (39) hellókarácsony (5) kocka (4) koktél (17) levél (18) másnaposság (6) nyár (1) olcsó (24) poén (47) rapidrészeg (92) rapidreszeg (1) sensation (2) tél (6) tömény (22)

Utolsó kommentek

  • FacebbokerPro: lol :D (2012.12.09. 22:26) Informatika az egyetemen
  • pinasrác (törölt): na ezt mind értem,de amikor megszédülök mibe kapaszkodjak....a csajom csöcseibe?????? (2010.10.08. 14:11) A Snuffolásról
  • Cornus: Én a naplementét úgy ismerem, hogy még a tetejére ízlés szerint rá kell folyatni finoman kanállal ... (2010.05.29. 16:05) How to be rapidrészeg #3
  • Taxus_BACCATA: Vannak bajok az biztos. (2010.03.16. 00:35) Kóma - Ébredés
  • Zsán: "Reményeink szerint velük sikerül feldobni a blogot és méltóan színessé és színvonalassá tenni." ... (2010.03.15. 23:00) Kóma - Ébredés
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2007.10.25. 12:08 Trek

másnap

*frissítve
Itt az ideje, hogy jöjjön valami dehidratációt meggyorsító módszereket összefoglaló írás.
Nézzétek el nekem ha összevissza irok de egy picikét hosszú estém volt ( ne igyatok Tokaj márkájú pezsgőt és bort, főleg úgy ne ha Részegedj Okosant tesztelitek...)
Visszatérve a tárgyra, úgy döntöttem ma kipróbálom a másnaposságra irt tippeket magamon és majd frissitem ezt a posztot hogy állok.
Szóval több oldalon találtam olyat(mindent kipróbálok), hogy:
  1. Felkelés után hideg gyümölcslé és legalább 1.5 liter ávíz lehetőleg jéggel segít a másnaposság javításán.(10:00: Felkeltem ittam egy kis hideg cappyt és 10 perc alatt lehúztam a víz mennyiséget. Egyelőre annyit érzek,hogy a fejem még mindig fáj mint a dög és semmi nem változott de mostmár wc is needed.)
  2. Másnaposság, fejfájás érzése ellen igyunk fekete kávét, amibe tegyünk mézet és egy citrom levét(10:20: Ez annyira nem tetszett, nem is esett túl jól de várom a hatást.)
  3. Másnaposan eszünkbe ne jusson szaunában regenerálódni, mert ez az erek tágasságát tovább fokozva akár életveszélyes állapotot is okozhat.(oké)
  4. A másnapot legjobb egy bőséges reggelivel kezdeni! A hagymás pácolt hering kovászos vagy savanyú uborkával ideális vagy valamilyen füstölt hal .(10:30:pácolt heringem pont nem volt a hűtőbe ezért nutellás kenyérrel pótolom szerintem hasonló tápértékű.
  5. Ébredés után rögtön egyen meg egy banánt: ez káliumban és magnéziumban gazdag. Előbbi a szervezet vízháztartását tartja egyensúlyban, utóbbi a vércukorszintet(hmm,hmm)
  6. Egyél bablevest, mert az helyreállítja a vesék működését.(Ebébre ezt fogom fogyasztani. Még nem tom mikor jutok oda majd leirom hogy állnak a veséim*->Nah megvolt a bableves meg egy kis fánk, egyébként határozottan jobban vagyok már, követem a mindenhol kihangsúlyozott szabályt:
  7.  Inni,inni,inni(ávizet)
  8. Szőlőcukoooor(erre alapozom-> vércukor szintet növelni kell, Ugy 2 körül éreztem hogy a fej fájásom már javulgat, igy 4 órához közel a nyomottságon kivül más nem tünetem nem nagyon van. Használnak a tippek :)
  9. Egy Bloody Mary koktél (a legismertebb másnaposság elleni koktél,tuti jól is jönne de nem bírom rávenni magam az alkoholra)recept:                            3cl vodka
    8 cl paradicsomlé
    1 kiskanál Worchester
    1 kiskanál citromlé
    só, bors
  10. Jéghideg sör. (Enyhe kutyaharapásos feeling de többen mondták már hogy hat. Hát hiszek nektek de én erre sem tom rávenni magam :))
Jöjjön pár tipp amin elborultam(csajoknak):
  1. használj tengeri algát, borókát, ciprust és majoránnát tartalmazó arclemosót, hogy életet lehelj a bőrödbe
  2. és hogy bőröd is kiheverhesse a megpróbáltatást, tegyél föl hidratáló arcmaszkot.
  3. A másnap délutánt töltse üdítő relaxálással: olvasson regényt, lakkozza ki a körmeit, zárkózzon be a fürdőszobába egy órára, és feküdjön be egy (nem túl forró) habfürdőbe. Ettől az arcbőre is rózsás lesz.(:D:D)
  4. A másnap hatásait ellensúlyozhatja természetgyógyászati szerekkel. A kankalingyökér serkenti az immunrendszer műkődését, a C-vitamin segíti a méreganyagok kiürülését, a B-vitamin-komplex energiával tölt fel, a bogáncs- vagy katángkórótea jót tesz a májnak.
  5. Nyugtató kádfürdőt készíthet, ha a vízhez hozzáad egy pohár teljes zsírtartalmú tejben elkevert 5-5 csepp citromfű, illetve kamilla illóolajat. Amíg áztatja magát, tegyen a szemére egy-egy leforrázott és langyosra hűtött kamillatea-filtert, ami csökkenti a szemhéjak duzzanatát.(nah gyerekek ki vállalja be?)

Szólj hozzá!

Címkék: másnaposság alap


A bejegyzés trackback címe:

https://rapidreszeg.blog.hu/api/trackback/id/tr91206967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása