Szóval jöjjön a recept amelynek ötlete a szombathelyi Bánya Caféból származik, ami Jeromos szerint egy nagyon színvonalas placc szóval megéri meglátogatni ha Szombathelyen jártok.
Tehát mostmár télleg jöjjön az itóka Jeromos tollából:
A neve Sújtólég, fekete, vagy piros Abszint, Jägermeister, plusz egy séker, szívószál, meg pohár kell hozzá. A pontos arányokat ki kell tapasztalni, de kicsit kevesebb abszint kell bele, mint Jäger.
Elkészítés: Decis pohárba először Jägert töltünk, majd rá finoman az Abszintot (mint a layers koktélok). Ezekután az italt meggyújtjuk és a gőzöket egy lefelé fordított sékerben felfogjuk (a séker felmelegszik, úgyhogy ajánlatos ruhával fogni). Figyelem! A sékert óvatosan fordítsuk fel és nyílását mindenképpen fogjuk be, mert az alkoholos gőzök könnyen elillanak! Ezek után az italt elfújjuk és egy szusszal húzzuk le a szívószállal, majd még ezzel a lendülettel szívjuk ki a sékerből a gőzöket is! Garantált kóma ha sikerül :D
Utolsó kommentek