Sziasztok! A blog arra a nagy feladatra született, hogy segítségére legyen az egyetimista és persze középiskolás sorstársaknak a minél költségkímélőbb, szórakoztatobb és persze élvezetesebb iszogatásához. Várjuk a leveleiteket kitűnő receptekről,élményekről, poénokról és persze GT ben átélt alkohol jellegű szívatásokról a trek.rm@gmail.com címre.

Live


Címkék

alap (51) buek (1) buli (67) drága (4) érme (1) fordítás (22) games (39) hellókarácsony (5) kocka (4) koktél (17) levél (18) másnaposság (6) nyár (1) olcsó (24) poén (47) rapidrészeg (92) rapidreszeg (1) sensation (2) tél (6) tömény (22)

Utolsó kommentek

  • FacebbokerPro: lol :D (2012.12.09. 22:26) Informatika az egyetemen
  • pinasrác (törölt): na ezt mind értem,de amikor megszédülök mibe kapaszkodjak....a csajom csöcseibe?????? (2010.10.08. 14:11) A Snuffolásról
  • Cornus: Én a naplementét úgy ismerem, hogy még a tetejére ízlés szerint rá kell folyatni finoman kanállal ... (2010.05.29. 16:05) How to be rapidrészeg #3
  • Taxus_BACCATA: Vannak bajok az biztos. (2010.03.16. 00:35) Kóma - Ébredés
  • Zsán: "Reményeink szerint velük sikerül feldobni a blogot és méltóan színessé és színvonalassá tenni." ... (2010.03.15. 23:00) Kóma - Ébredés
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2008.02.09. 14:59 Capitis dolor

Reghét...

"Hej élet,mérnök élet,ez aztán az élet..."

Ismételten elnézést kell hogy kérjek a magam és társaim nevében is az oldal időleges leállásáért.De valamikor tesztelnünk is kell a kapott ötleteket,nehogy az "Ugat a kutya,de nem harap." közmondást próbálja valaki a szemünkre vetni.Nos, az elmúlt héten ez a program volt a soros,hála a Műszaki Egyetemen jól bevált Regisztrációs hétnek.Lényegében az embernek csak apró-cseprő dolgokat kell elintéznie,amit másnaposan is bőven meg tud tenni.Így most jöjjön egy kis élménybeszámoló a vasárnap estétől a péntek délutánig,ahogy én emlékszek (vagy kevésbé emlékszek) a dolgokra! :)
Vasárnap estefelé értem vissza Pestre,lecuccoltam a koleszban (XIII.ker),utána pedig rögtön elindultunk befelé a városba az egyik szobatársammal és két régi osztálytársunkkal (az egyik a Corvinusra jár,a másik BMEre).Kezünkben egy üveg pezsgővel - mert ugye meg kell ünnepelni a vizsgaidőszak végét - megcéloztuk a VPK alagsorában levő Drönköt - a BME-seknek valószínűleg nem kell bemutatnom.Nos ott egymás után csúsztak le a felesek és a sörök,lényeg a lényeg,hajnalig ittunk és buliztunk,majd olyan félnégy felé a 4ből 3an - PoCoK barátunk valahova eltűnt - elindultunk hazafele.Végül egyedül maradtam a 906os éjszakai buszon(mert a másik két haverom a barátnőiknél aludtak),lényeg a lényeg összespanoltam 2 sráccal,és egy kis kitérővel velük ittam 6ig az Íjászban a Nyugati téren.Mondanom se kell,fél hétkor nehezen passzolt a kulcsom a szoba ajtajába.
Hétfő egyésznap a regenerálódás jegyében telt,este Bence barátommal (csoporttársam meg régi ismerősöm) ketten elfogyasztottunk egy liter vodkát meg pár sört a részegedj okosan szabályait követve - mondanom se kell,ketten elég ütemes volt az ivás,nemsok  az időd,mire újra hozzád kerül a kocka.Utána be az éjszakaival,hajnalig buli,majd már villamossal és metróval haza hatóra felé.
Kedden délután megérkezett Totty komám is,hozta magával az otthon előkotort szódásszifont is,ami nem kevesebb,mint 2 liter vodkát tudott magába fogadni! :) Este a szomszéd szobával karöltve kocka bas a folyosó közepére kivágott asztalon,a szifon pedig gyorsan ürült a sok sarki fény és istennyila kortyolgatása közben,szépen alakult a hangulat meg a kósza tekintetek,de egyszer csak ELFOGYOTT a vodka-szóda... :( Na,no para a szomszéd szobából az egyik srác szerencsére még úton van visszafele a koleszba, telefon,hozzon két üveg vodkát!De azt elfelejtettük,hogy litereset,így csak két fél litereset hozott... :( Na,nembaj,találékony a magyar,mégse lehet hogy félig legyen a szifon,mert akkor nemér semmit a patron,hozzácsaptam még két doboz sört - mivel más pia nem volt,vízzel meg ugye nem mérgezzük magunkat...Hát ez a kombó aztán totál szétcsapta a bandát,volt aki el sem jutott bulizni,volt aki azt se tudja merre bojongott egész éjszaka,csak a Group4-es biztosági őrökre emlékszik,akik kiterelték egy építkezési területről,de olyan is volt,aki reggel 8 kor ért vissza a buliból.Egyszóval jó dolog a szifon...
Szerda estefelé megérkezett Trek kolléga,úgydöntött feladja két napra szegedi tanulmányait,és megnézi milyen az élet a BME-n.Mivel jóvolt a sarki fény,újra két liter vodka a szifonba,elő a részegedj okosan,szomszéd szoba ismét beszállt a játékba,szép iszogatás,utána irány a Drönk,ahol még jópár berentzent meg sört legurítottunk,majd elindultunk a belvárosba - itt kezdenek megkopni az emlékeim,van jópár sötét foltom,arra emlékszek,hogy k*rva sokat sétáltunk,nekem meg valami ismeretlen oknál fogva úgy begörcsölt a bal combom,hogy alig bírtam járni - könnyen lehet hogy ez az alkohol okozta mutáció első lépése volt.A többiek persze csak röhögtek rajtam,nekem azért nem volt olyan vicces...Igazából jó bulit nem találtunk,így kora hajnalban fél4-4 felé hazaindultunk erősen ittas állapotban.
Csütörtök egy-két embereknek a totál kiteljesedést hozta el,Bencénél ittunk bemelegítés gyanánt Totty,Trek meg én egy liter jégert bepusziltunk kb egy óra alatt meg mellé egy kis vodka gyömbért kísérőnek a házigazda meg a többiek vodka-kólát vedeltek.Éjfél felé lenéztünk a Drönkbe,nem voltak túl sokan,de igazából azért mentünk,hogy igyunk még ezt azt...Irány az éjszakai,egy megálló a Boráros térig,utána 5 perc józanító séta az Inside-ig (volt akire ráfért).Ott egy negyed óra sorbanállás után bejutottunk,de megérte,mert igen jókis parti volt,de vesztünkre nem volt drága a vodka-narancs,így ott még jópárat magunkba döntöttünk - én személy szerint vagy nyolcat.A hajnal közeledtével összeszedtem Trek és Totty barátomat,elég plasztikus volt mindkettejük ábrázata,de úgyláttam őszintén mosolyogtak,így elindultunk hazafelé,vissza a koleszba.
Pénteken az ébredés jóformán kínhalál volt,de nagyjából összeszedtük magunkat,és föltápászkodtunk a 11:50es szegedi vonatra.A hazaúton nem igazán láttam senki arcán sem az őszinte örömöt,én speciel az 5 napos ivás hatására olyan sejtszinten voltam fáradt,hogy az ásványvizes üveget is alig bírtam a számhoz emelni.De a nap csúcspontja még hátravolt,az hagyján,hogy a vonat késése miatt nem értük el Trekkel a buszunkat a vonatállomás mellett,nembaj,bementünk a Mars térre (kp-i buszpályaudvar),hogy majd ott keresünk egy másikat.Találtunk is,16-os kocsiállás,odacsoszogtunk.A busz bent áll,ajtaja nyitva,mellette tömeg,nem száll fel senki.Nyugodt szívvel megbeszéltük,hogy biztos még nem lehet felszállni,mert csak egy embert láttunk a sofőr mögött ülni (az meg biztos protekciós)-tegyük hozzá a busszal szemben álltunk.Egyszer csak 10 perc várakozás után az ajtó becsukódik,és elindul a busz,elmegy mellettünk,közben látjuk,hogy félig van emberekkel - eközben egy másik városaba induló busz foglalja el az előző helyét,és arra kezd felözönleni a tömeg.Ekkor az 5 másodperces reakcióidő leteltével felismertük,hogy azok az emberek csak azért nem szálltak fel,mert nem is akartak,és mi ott néztük végig,ahogy kigurult a busz,amin rajta kellett volna lennünk... Csak ennyire voltunk másnaposak agyilag letompult állapotban.Utána valahogy nem tudtunk őszintén röhögni,hogy mekkora barmok vagyunk... :)
De egészében nézve a hetet,nagyon jó volt,és alig várom a következőt,ami igaz még messze van (szeptemberben),és addig még sok buli lesz,de a reghét egy külön életforma arra a pár napra,amit semmiért sem hagynék ki.
U.i: Tegnap este már csak az íze kedvéért megittam 2-3 sört,szóval kezdek aggódni magamért... :)

14 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://rapidreszeg.blog.hu/api/trackback/id/tr38332434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yoghurt · http://yoghurt.freeblog.hu 2008.02.10. 08:37:21

am én is affele gondolkozok, mármint a sulikna,de sztem DE fog a végén összejönni ;) de állítólag ott is megy a sok tudathasadásig tartó buli/ivás . . . amugy DEröl ismertek arcokat ?

Capitis dolor 2008.02.10. 12:01:52

Nyíregyházára jár egy haverunk,lehet hogy ő kicsit többet tud mondani róla...

Taxus Baccata · http://www.rapidreszeg.blog.hu 2008.02.10. 19:29:24

DE-ről nincs kapcsolatunk,de ha Te úgy is oda készülsz.Lehetnél a helyi,kihelyzett Rapidos!

yoghurt · http://yoghurt.freeblog.hu 2008.02.11. 17:34:59

hehhehhe . . . köszönöm a megtisztelő feladatot! jelen pillanatban úgy nézki,h vagy DE TTk lesz a dologból vagy meg BMF vmely karja! :)

pléboj 2008.02.13. 08:23:12

szépszatyor, jómodor, mi régen a hubira esküdtünk

VVega · https://debugme.eu/ 2008.02.13. 21:57:57

Úúúristen. Ti hogyhogy éltek még? :D

Taxus Baccata · http://www.rapidreszeg.blog.hu 2008.02.13. 23:22:59

pléboj..hubihoz nincs "receptünk" ha megosztanál egy jót lehet mi is kiprobálnánk :)

PoCoK 2008.02.14. 01:57:13

SZevasztok! igen tanusíthatom h a szódás+vodkás dolog igen vesélyes dolog mind az aznap esti befolyásolhatóság szempontjából mind a testi leépülés szempontjából. én spec az említett szerdán rákvörösre ittam magam ebből a "csodából"!:D:S

Jeromos 2008.02.15. 15:17:47

Srácok könnyes a szemem, ahogy olvasom a sarkifényes történeteket. :D Mégiscsak érdemes volt ellátogatni anno Almádiba ... megjegyzem utána a veszprémi buszpályaudvaron találtam magam igen csúnya arcokkal a közelben :D:D:D ami a fényt illeti, már gondolkodom a fejlesztésen ... csúnya lesz, ha túljut a tesztszakaszon ... de ígérem gazdaságosabb is lesz, nemcsak ütősebb :D Amúgy meg hipphipphurrá : JEROMOS kolléga ma 17!!! :D

Taxus Baccata · http://www.rapidreszeg.blog.hu 2008.02.15. 17:01:59

Fejlesztés?! :D Hovatovább?! :D
U.I.:Bódog Szülinapot Jeromos!

Taxus Baccata · http://www.rapidreszeg.blog.hu 2008.02.19. 22:57:28

Ez neked vad este?!sry.."cool Party"?! Uggyan.. :)

yoghurt · http://yoghurt.freeblog.hu 2008.02.20. 07:16:56

ez tényleg nem egy nagy durranás :S ettől még a mult het i péntek estém, inkább másnap hajnalom is jobban sikerült . . . .
süti beállítások módosítása